ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: «Green family» ενόψει τελικών (Pics)

Οικογενειακό κλίμα στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ενόψει τελικών της Basket League κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο.

Παναθηναϊκός: «Green family» ενόψει τελικών (Pics)

Η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού τα μέλη του τεχνικού τιμ και η διοίκηση της «πράσινης» ΚΑΕ ενόψει και των τελικών του πρωταθλήματος, πραγματοποίησαν δείπνο με σκοπό τη συσπείρωση και τη δημιουργία ιδανικού κλίματος, ώστε η χρονιά στο φινάλε της να γραφτεί με θετικό πρόσημο

Όλη η σεζόν και η εξέλιξή της ήταν από τις χειρότερες που βίωσε το συγκεκριμένο τμήμα που διαχρονικά κρατούσε ψηλά την «πράσινη» σημαία και σκοπό της συγκεκριμένης μάζωξης ήταν να χαλαρώσουν άπαντες πριν την έναρξη μιας πολύ δύσκολης σειράς τελικών κόντρα στον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, φωτογραφίες από το «πράσινο» γεύμα μοιράστηκε με το κοινό της στα social media, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Χαμός με τον Σβεντ – Ποιοι είναι κοντά στην υπογραφή του
Χαμός με τον Σβεντ – Ποιοι είναι κοντά στην υπογραφή του 29.797 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ