ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Άγιαξ – Παναθηναϊκός: Δείτε ολόκληρο τον τελικό του Γουέμπλεϊ (vid)

Καθίστε αναπαυτικά και δείτε ολόκληρο τον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άγιαξ το 1971.

Άγιαξ - Παναθηναϊκός: Δείτε ολόκληρο τον τελικό του Γουέμπλεϊ (vid)

Καθίστε αναπαυτικά και δείτε ολόκληρο τον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άγιαξ το 1971.

Οι πράσινοι, μπορεί να ηττήθηκαν 2-0, αλλά έγραψαν ιστορία σαν σήμερα πριν από 52 χρόνια, όντας η πρώτη και μοναδική ελληνική ομάδα με παρουσία σε τελικό ευρωπαϊκού Κυπέλλου.

Δείτε ολόκληρο τον τελικό

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ