ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Νέο ξέσπασμα Γιαννακόπουλου για διαιτητές ενόψει ΣΕΦ!

Καυστική ανάρτηση από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο λίγο πριν την έναρξη των τελικών του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό.

Νέο ξέσπασμα Γιαννακόπουλου για διαιτητές ενόψει ΣΕΦ!

Καυστική ανάρτηση από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο λίγο πριν την έναρξη των τελικών του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό.

Όπως αναφέρει ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Τηγάνης, Τσαρούχα και Καρπάνος, όλοι έχουν φωτογραφίες με τις οικογένειές τους στο ΣΕΦ (και στα εκτός) με κόκκινα κασκόλ. Κάποιοι από αυτούς δηλώνουν περήφανοι γαύροι στα social. Η ΚΕΔ όμως δεν ξέρει τίποτα».

Υπενθυμίζεται πως η Τσαρούχα είναι στην τριάδα διαιτητών του πρώτου τελικού, την Κυριακή στο ΣΕΦ (μαζί με Πουρσανίδη και Τσιμπούρη), ο Τηγάνης σε αυτή του δεύτερου, την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ (μαζί με Παπαπέτρου και Τσολάκο) και ο Καρπάνος σε αυτή του τρίτου, την επόμενη Κυριακή στο ΣΕΦ (μαζί με Κορομηλά και Θεονά).

Χαμός με τον Σβεντ – Ποιοι είναι κοντά στην υπογραφή του
Χαμός με τον Σβεντ – Ποιοι είναι κοντά στην υπογραφή του 29.626 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ