ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Θα επανέλθει με νέα μεγαλύτερη πρόταση στον Ματίας Λεσόρ ο Παναθηναϊκός»

Νέο δημοσίευμα για τον Παναθηναϊκό και τον Ματίας Λεσόρ.

«Θα επανέλθει με νέα μεγαλύτερη πρόταση στον Ματίας Λεσόρ ο Παναθηναϊκός»

Νέο δημοσίευμα για τον Παναθηναϊκό και τον Ματίας Λεσόρ.

Όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα «maxbetsport.rs», ο Γάλλος σέντερ, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Παρτίζαν το καλοκαίρι, αναμένεται να δεχτεί νέα κρούση από τους «πράσινους».

Πριν από μερικές ημέρες, η ίδια ιστοσελίδα ανέφερε ότι ο Λεσόρ είχε απορρίψει πρόταση του «τριφυλλιού» που ήταν για συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, έναντι 2,5 εκατ. δολαρίων.

Πως αντέδρασαν Σλούκας και Μπαρτζώκας όταν… έπεσαν ο ένας πάνω στον άλλον στο αεροδρόμιο
Πως αντέδρασαν Σλούκας και Μπαρτζώκας όταν… έπεσαν ο ένας πάνω στον άλλον στο αεροδρόμιο 5.426 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, ο Λεσόρ αποτελεί τον «διακαή πόθο» του Εργκίν Αταμάν και έτσι ο Παναθηναϊκός αναμένεται να επανέλθει με νέα μεγαλύτερη πρόταση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ