ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Στα υπόψιν της Εφές ο Ουίλιαμς

Οι Τούρκοι θέλουν τον Αμερικανό φόργουορντ, για αντικαταστάτη του Κρις Σίνγκλετον.

Παναθηναϊκός: Στα υπόψιν της Εφές ο Ουίλιαμς

Ο Ντέρικ Ουίλιαμς θα αποτελέσει παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αμέσως μετά τη λήξη της αγωνιστικής σεζόν, ωστόσο ήδη έχουν κυκλοφορήσει σενάρια για τον πιθανό επόμενο προορισμό του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το «basketfaul» τον Αμερικανό φόργουορντ ήδη φέρεται να έχει στα υπόψιν της η Αναντολού Εφές.

Ο Ντέρικ Ουίλιαμς είναι ψηλά στις σκέψεις του νέου τεχνικού της τουρκικής ομάδας, Ερντέμ Τσαν, ο οποίος θα αναλάβει να «τρέξει» την ομάδα αμέσως μετά τη λήξη της συνεργασίας με τον Εργκίν Αταμάν που έχει συμφωνήσει να καθίσει στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.858 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επιπλέον, τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Ουίλιαμς προορίζεται για αντικαταστάτης του Κρις Σίνγκλετον ο οποίος θα κληθεί να αναζητήσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του.

Θυμίζουμε πως, ο Ουίλιαμς τη φετινή σεζόν στην Ευρωλίγκα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού αγωνίστηκε σε 34 παιχνίδια, έχοντας κατά μέσο όρο 12.4 πόντους, 3.9 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.