Ποδόσφαιρο

«Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Κουρμπέλη στην Τραμπζονσπόρ»

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης και με τη βούλα... θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στην Τραμπζονσπόρ, καθώς όπως αναφέρουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης, υπέγραψε το συμβόλαιό του.

Παίκτης της Τραμπζονσπόρ, λογίζεται πλέον και τυπικά ο Δημήτρης Κουρμπέλης, καθώς ολοκληρώθηκε το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του, όπως αναφέρουν μέσα ενημέρωσης της Τουρκίας.

Ο πρώην πλέον αρχηγός της ομάδας του Παναθηναϊκού, όπως σας ενημερώσαμε από το πρωί της Παρασκευής, βρισκόταν στη γειτονική χώρα μαζί με τον εκπρόσωπό του, ώστε να ολοκληρώσει το τελευταίο σκέλος της μετακίνησής του στην ομάδα της Τραπεζούντας, στην οποία θα βρει άλλους δύο συμπατριώτες του.

Όπως λοιπόν αναφέρουν τα μέσα ενημέρωσης, ο Κουρμπέλης έχει ήδη υπογράψει το συμβόλαιό του, το οποίο θα έχει ισχύ για 2+1 χρόνια, ενώ οι ετήσιες απολαβές του θα πλησιάζουν το ένα εκατομμύριο.

Αυτό που απομένει πλέον για να επισημοποιηθεί η μετακίνηση του Κουρμπέλη στην Τραμπζονσπόρ είναι η ανακοίνωση του τουρκικού συλλόγου, ενώ θα πρέπει να τονιστεί πως ο Έλληνας ποδοσφαιριστής θα βρίσκεται και στις εξέδρες του γηπέδου για να παρακολουθήσει τη νέα του ομάδα κόντρα στην Αλάνιασπορ.

Exit mobile version