ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ανοίγει ξανά θέμα Παναθηναϊκού – Χεζόνια ο ατζέντης του! (pic)

Βάζει... φωτιά ξανά με ανάρτησή του ο πρώην μάνατζερ του Μάριο Χεζόνια, αφού πλέον τον εκπροσωπεί αποκλειστικά ο Κώστας Παπαδάκης

Ανοίγει ξανά θέμα Παναθηναϊκού - Χεζόνια ο ατζέντης του! (pic)

Θέμα ξανά μεταξύ Χεζόνια και Παναθηναϊκού ανοίγει ο πρώην  μάνατζερ του παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης.

Όπως αναφέρει ο Κρίστοφερ Χιλ σε ανάρτησή του στα social media, ο Χεζόνια είναι ένα από 11 παίκτες πάνω στους οποίους μπορεί να «χτίσει» ο Παναθηναϊκός την ομάδα της επόμενης σεζόν, τονίζοντας πως «κλειδί» είναι η θέση του πλέι μέικερ.

Ωστόσο ο ατζέντης του Χεζόνια ξεκαθαρίζει πως ο «Super Mario» έχει συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο με τη Ρεάλ, έτσι είναι απόφαση προπονητή, όποιος είναι στον πάγκο των Μαδριλένων την επόμενη χρονιά, αν θα τον κρατήσει ή όχι.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.256 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.