ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Κορυφαίος στη Νεμέα ο Μαρτίνος Μούτσιος

Πρώτος και με διαφορά ο αθλητής του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός: Κορυφαίος στη Νεμέα ο Μαρτίνος Μούτσιος

Μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε ο ποδηλάτης του Παναθηναϊκού, Μαρτίνος Μούτσιος στον αγώνα αντοχής 70,5 χιλιομέτρων που διοργάνωσε στη Νεμέα η Ποδηλατική Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών σε συνεργασία με τον ΠΟ Τρίπολης.

Ο αθλητής του «τριφυλλιού» κατέλαβε την 1η θέση της γενικής κατάταξης με χρόνο 2:03:02.

Εξαιρετική εμφάνιση και από τους υπόλοιπους δύο «πράσινους». Ο Κωνσταντίνος Δρακόπουλος κατετάγη 7ος στην Masters Β1 με χρόνο 2:15;29 ενώ ο Θανάσης Μεσσήνιος έλαβε την 20η θέση στην κατηγορία Masters Γ1 με χρόνο 2:23:16.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.272 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πάρα πολύ άτυχος στάθηκε ο Γιώργος Μαρκεσσίνης καθώς αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την προσπάθειά του 19 χλμ. πριν τον τερματισμό μετά από το τρίτο τρύπημα ελαστικού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.