ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Δημοσκόπηση-«κόλαφος»: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου «τελειώνει» τον ΣΥΡΙΖΑ

Η νέα δημοσκόπηση για τις εκλογές και η έκπληξη με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Δημοσκόπηση-«κόλαφος»: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου «τελειώνει» τον ΣΥΡΙΖΑ

Η νέα δημοσκόπηση για τις εκλογές και η έκπληξη με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Σύσσωμη η χώρα βρίσκεται, εδώ και μερικούς μήνες, σε παρατεταμένο εκλογικό πυρετό, καθώς μετά την προεκλογική περίοδο για την 21η Μαΐου ακολούθησε στα… καπάκια αυτή για την 25η Ιουνίου, όταν και ο λαός θα προσέλθει εκ νέου στις κάλπες.

MEGA Σαββατοκύριακο» για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, τις προγραμματικές θέσεις των κομμάτων και την κοστολόγησή τους, για την φορολογία αλλά και για την οικονομική πολιτική που θα εφαρμόσουν την επόμενη 4ετία." />

Αναλυτικά εδώ

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.709 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.