ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Μαθαίνει τους πιθανούς αντιπάλους στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Ξεκαθαρίζει το τοπίο και ο Παναθηναϊκός θα μάθει σήμερα τους δυο υποψηφίους αντιπάλους στον β' προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Παναθηναϊκός: Μαθαίνει τους πιθανούς αντιπάλους στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Ξεκαθαρίζει το τοπίο και ο Παναθηναϊκός θα μάθει σήμερα τους δυο υποψηφίους αντιπάλους στον β’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι “πράσινοι” θα ριχτούν στη μάχη της Ευρώπης στις 25 Ιουλίου και η ρεβάνς θα γίνει μια εβδομάδα αργότερα. Αν περάσουν στον επόμενο γύρο, τότε, εκτός των άλλων, εξασφαλίζουν παρουσία σε ομίλους του Europa League.

Το “τριφύλλι” θα κληθεί να αντιμετωπίσει είτε τη δεύτερη του Βελγίου, είτε τη δεύτερη της Ουκρανίας. Σήμερα, τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στα δυο πρωταθλήματα.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.572 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο Βέλγιο γίνεται μάχη τριών ομάδων για το πρωτάθλημα και τις δύο θέσεις που οδηγούν στα προκριματικά του Champions League. Οι Αντβέρπ και Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ μοιράζονται την πρώτη θέση με 46 βαθμούς, ενώ η Γκενκ είναι τρίτη με 45. Στο φινάλε της σεζόν, σήμερα 19:30, η Γκενκ υποδέχεται την Αντβέρπ και η Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ τηβ Κλαμπ Μπριζ.

Βαθμολογία

Αντβέρπ 46 Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ 46 Γκενκ 45

Τελευταία αγωνιστική (19:30)

Γκενκ – Αντβέρπ Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ – Κλαμπ Μπριζ

Στην Ουκρανία, όλα τα ματς της τελευταίας αγωνιστικής είναι στις 15:00. Κι εδώ το βλέμμα είναι στραμμένο στη 2η θέση για τον Παναθηναϊκό. Η Σαχτάρ έχει κερδίσει ήδη και μαθηματικά τον τίτλο και οι δυο ομάδες που συγκατοικούν στη 2η θέση είναι οι Ντνίπρο και την Ζόρια. Η Ντίπρο παίζει εντός έδρας με την Κρίβμπας και η δεύτερη εκτός με την Μινάι.

Βαθμολογία

Σαχτάρ Ντόνετσκ 72 Ντνίπρο 64 Ζόρια Λουχάνσκ 64

Τελευταία αγωνιστική (15:00):

Ντνίπρο – Κρίβμπας Μινάι – Ζόρια Λουχάνσκ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.