ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η Ντνίπρο, κατά 50%, αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον 2ο προκριματικό!

Η Ντνίπρο είναι η μία εκ των δύο ομάδων που μπορεί να είναι αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον 2ο προκριματικό του Champions League.

Η Ντνίπρο, κατά 50%, αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον 2ο προκριματικό!

Το πρωτάθλημα της Ουκρανίας ολοκληρώθηκε και έτσι ο Παναθηναϊκός  έμαθε  έναν από τους  δύο αντιπάλους του στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions Leaguε.

O Παναθηναϊκός μπορεί να βρει απέναντί του την Ντνίπρο, η οποία τελείωσε το πρωτάθλημα της στην δεύτερη θέση και έτσι θα τοποθετηθεί στους ισχυρούς του δεύτερου προκριματικού γύρου στο μονοπάτι των μη πρωταθλητών του Champions League.

Παράλληλα, σήμερα το βράδυ αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα αναφορικά με τον δεύτερο υποψήφιο αντίπαλο του τριφυλλιού.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.735 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συγκεκριμένα, στο Βέλγιο τρεις ομάδες έχουν μαθηματικές πιθανότητες για τον τίτλο. Οι Αντβέρπ και Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ μοιράζονται την πρώτη θέση με 46 βαθμούς, ενώ η Γκενκ είναι τρίτη με 45. Η Αντβέρπ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Γκενκ και η Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ την Κλαμπ Μπριζ στις 19:30. Όποια ομάδα από τους τρεις τερματίσει δεύτερη θα είναι η δεύτερος υποψήφια αντίπαλος του τριφυλλιού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.