ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ντροπή: Επίθεση στην αποστολή του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ! (vids)

Επίθεση καταγγέλλει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με φωτοβολίδες ευθείας βολής από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, απούσα η ελληνική αστυνομία.

Ντροπή: Επίθεση στην αποστολή του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ! (vids)

Ντροπιαστικές στιγμές έλαβαν χώρα κατά την άφιξη του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ, με την ΕΛ.ΑΣ να λάμπει δια της απουσίας της.

Ο Παναθηναϊκός έφτασε στο ΣΕΦ το απόγευμα της Κυριακής για το Game 1 και η αποστολή του δέχτηκε επίθεση από οπαδούς των Πειραιωτών, που βρίσκονταν στον περιβάλλοντα χώρο.

Προς την αποστολή του «τριφυλλιού» εκτοξεύθηκαν φωτοβολίες ευθείας βολής, ενώ οι οπαδοί έσπασαν τα προστατευτικά τζάμια στην προσπάθειά τους να προσεγγίσουν τα μέλη του Παναθηναϊκού.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.516 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Υποδοχή της αποστολής μας στο ΣΕΦ με μολότοφ, πέτρες και φωτοβολίδες ευθείας βολής!», ανέφεραν οι «πράσινοι».

Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.