ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Φινάλε με 7η θέση για τον Μόλβαλη

Εξαιρετική εμφάνιση και ρεκόρ καριέρας για τον αθλητή του Παναθηναϊκού.

Φινάλε με 7η θέση για τον Μόλβαλη

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε η παρουσία των Ελλήνων καταδυτών στην τελευταία ημέρα του Ανοιχτού Βρετανικού Πρωταθλήματος Καταδύσεων (British Diving Open), στο Σέφιλντ.

Στον τελικό των 10 μ. από σταθερό βατήρα ανδρών, ο Νίκος Μόλβαλης του Παναθηναϊκού μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση και με ρεκόρ καριέρας στο συγκεκριμένο αγώνισμα, κατέλαβε την 7η θέση με 405,75 βαθμούς. Πολύ καλή εμφάνιση και από τον Θάνο Τσιρίκο που κατέλαβε τη 10η θέση με 335,75 βαθμούς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ