ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Παναθηναϊκός: Στο CEV Challenge Cup οι άνδρες και οι γυναίκες του βόλεϊ

Στο CEV Challenge Cup θα αγωνιστούν οι δύο ομάδες βόλεϊ του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός: Στο CEV Challenge Cup οι άνδρες και οι γυναίκες του βόλεϊ

Ο Παναθηναϊκός έχει ολοκληρώσει τα ρόστερ του σε βόλεϊ Γυναικών και Ανδρών ή καλύτερα αν γίνουν άλλες κινήσεις θα είναι μόνο για να συμπληρώσουν το ρόστερ.

Την ίδια στιγμή αποφασίστηκε το που θα αγωνιστούν οι Γυναικές και οι Άνδρες στο βόλεϊ. Οι  πράσινοι μη έχοντας άλλη επιλογή δεδομένου ότι δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα έδρα για την επόμενη σεζόν (δεδομένα δε θα είναι στο Μαρούσι μετά από απόφαση του δημάρχου) δήλωσε συμμετοχή στο Challenge Cup και στο μεταξύ θα έχει χρόνο να βρει γήπεδο για να αγωνιστεί η ομάδα ανδρών και γυναικών στις εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...