ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός για Γεωργίου: «Καλό ταξίδι»

Η ανακοίνωση του ΑΟ.

Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός για Γεωργίου: «Καλό ταξίδι»

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στους οικείους του δημοσιογράφου Γιώργου Γεωργίου που έφυγε από τη ζωή.

Επρόκειτο για έναν αθλητικογράφο που άφησε το αποτύπωμα του στον ελληνικό αθλητισμό με τον ιδιαίτερο τρόπο προσέγγισης του στα δρώμενα.

Η πρώτη του ενυπόγραφη παρουσία στην έντυπη δημοσιογραφία καταγράφηκε σε πολύ νεαρή ηλικία, στην εβδομαδιαία Παναθηναϊκή Φλόγα στις αρχές της δεκαετίας του 1960.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.295 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Φίλαθλος του Απόλλωνα Αθηνών ωστόσο ήταν στο πλευρό του γιου του Τάσου που ήταν οπαδός του Παναθηναϊκού και πήγαιναν συνεχώς σε αγώνες του «τριφυλλιού».

Μάλιστα οι αιτίες ήταν ο Σαραβάκος αλλά και η …ροκ μουσική που έπαιζε στο ΟΑΚΑ σε αντίθετα με τα υπόλοιπα γήπεδα εκείνη την περίοδο. Ο κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής για τον Γεωργίου ήταν ο Δομάζος

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.