ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Ενδιαφέρον της Στεάουα για Πούγγουρα»

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην Ρουμανία, η Στεάουα ενδιαφέρεται για τον Αχιλλέα Πούγγουρα.

«Ενδιαφέρον της Στεάουα για Πούγγουρα»

Το συμβόλαιο του Έλληνα σέντερ μπακ με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται και δεν υπάρχει κάποια πρόθεση να ανανεωθεί, επομένως μετά από πέντε χρόνια με τα πράσινα αναμένεται να αποχωρήσει για άλλες «πολιτείες».

Ήδη, σύμφωνα με ρουμάνικο δημοσίευμα, υπάρχει ένας μνηστήρας για τον Πούγγουρα. Αυτός είναι η Στεάουα Βουκουρεστίου, η οποία σύμφωνα με αποκλειστικές πηγές του «digi sport» έχει κυκλώσει το όνομα του Έλληνα αμυντικού.

Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, η Στεάουα έχει σημαντικά κενά και ψάχνει οπωσδήποτε σέντερ μπακ, και ο Πούγγουρας «αρέσει» στον ιδιοκτήτη της ομάδας, Τζίτζι Μπεκάλι, του οποίου πληροί όλα τα κριτήρια. Μάλιστα, όπως τονίζεται, ο τελευταίος έχει ήδη αναλάβει προσωπικά την υπόθεση του Έλληνα αμυντικού.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 46.048 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...