ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Το πρόσωπο-κλειδί της ΝΔ: Οι 3 αλλαγές που επέβαλε ο γκουρού των εκλογών και έφεραν το 40,79%

Ο μόνος που προέβλεψε τον περίπατο της ΝΔ.

Το πρόσωπο-κλειδί της ΝΔ: Οι 3 αλλαγές που επέβαλε ο γκουρού των εκλογών και έφεραν το 40,79%

Οι εκλογές είναι ένας αγώνας διαρκείας. Μεταξύ ομάδων ή αλλιώς κομμάτων. Και τι κάνεις συνεπώς για να αυξήσεις τις πιθανότητές σου να νικήσεις; Μα είναι απλό, τουλάχιστον στη θεωρία: Φέρνεις… παιχταράδες. Μια τέτοια μεταγραφή, αεροδρομίου θα την έλεγαν οι αθλητικογράφοι, έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιλέγοντας να εμπιστευτεί το επικοινωνιακό κομμάτι της καμπάνιας του στον Σταν Γκρίνμπεργκ.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ