ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Μπακογιάννης: «Εξασφαλισμένη η χρηματοδότηση-Το 2026 έτοιμες και οι εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη»

O Kώστας Μπακογιάννης δήλωσε ότι οι εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού θα είναι οι υπερσύγχρονες ενώ τόνισε ότι γίνεται ακόμη ένα βήμα για τα όνειρα εκατοντάδων χιλιάδων φίλων της ομάδας.

Μπακογιάννης: «Εξασφαλισμένη η χρηματοδότηση-Το 2026 έτοιμες και οι εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη»

Ως ένα μεγάλο βήμα για τη διπλή ανάπλαση χαρακτήρισε την παρουσίαση των σχεδίων των εγκαταστάσεων του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού ο Κώστας Μπακογιάννης.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων στη Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο Δημαρχείο παρουσία του προέδρου του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Τάκη Μαλακατέ τόνισε ότι το συγκεκριμένο συγκρότημα σε συνδυασμό με την ποδοσφαιρική αρένα θα στεγάσουν τα όνειρα εκατοντάδων χιλιάδων φίλων του «τριφιλλιού» ενώ αναφέρθηκε και στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Τέλος ο Κώστας Μπακογιάννης ξεκααθάρισε ότι η χρηματοδότηση για το έργο είναι εξασφαλισμένη και η ολοκλήρωση του αναμένεται το 2026 μαζί με το γήπεδο ποδοσφαίρου.

Παναθηναϊκός: Tο πρόγραμμα της εβδομάδας για τα τμήματα του Ερασιτέχνη
Παναθηναϊκός: Tο πρόγραμμα της εβδομάδας για τα τμήματα του Ερασιτέχνη 490 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Μπακογιάννης: «Έχουμε μεγάλη χαρά. Σήμερα δίνουμε πάσα στο μέλλον. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Ερ. Παναθηναϊκού θα στεγάσουν χιλιάδες παιδιά του δήμου και αυτό μας δίνει χαρά. Σήμερα κάνουμε ένα βήμα για τη διπλή ανάπλαση, με δυο προεκτάσεις. Το ένα είναι με το γήπεδο του Παναθηναϊκού, που σε 36 μήνες θα είναι έτοιμο και θα δώσει πνοή σε μια υποβαθμισμένη περιοχή και ήδη έχουν αρχίσει οι πρόδρομες εργασίες και το άλλο είναι η αναβάθμιση της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, που μόλις παραδοθεί το κλειδί του γηπέδου, θα γκρεμιστεί το παλιό γήπεδο και θα δώσει πνοή πρασίνου. Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε ΠΑΕ και Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, τις τράπεζες, τους συντελεστές και τον Δήμο Αθηναίων. ».

Αναφορικά με τον προϋπολογισμό του έργου: «Περιμένουμε τη μελέτη εφαρμογής για να έχουμε το τελικό κόστος. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τη χρηματοδότηση, είναι εξασφαλισμένη και το έργο θα είναι έτοιμο μαζί με το γήπεδο ποδοσφαίρου, το 2026».

Για τους χώρους πρασίνου: «Το ποσοστό του πρασίνου προβλέπεται από το προεδρικό διάταγμα και είναι στο 50%. Αυτό είναι για τον Βοτανικό και είναι ”κλειδωμένο”. Δεν αλλάζει.».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ