ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Μαλακατές για Βοτανικό: «Στόχος μας είναι να είναι έτοιμα όλα το 2026 και να είμαστε περήφανοι ως Παναθηναϊκoί»»

Για εγκαταστάσεις οι οποίες αρμόζουν στο μεγαλείο του Παναθηναϊκού, έκανε λόγο ο πρόεδρους του Ερασιτέχνη, Τάκης Μαλακατές κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της παρουσίας των σχεδίων.

Μαλακατές για Βοτανικό: «Στόχος μας είναι να είναι έτοιμα όλα το 2026 και να είμαστε περήφανοι ως Παναθηναϊκoί»»

Ως τις πιο σύγχρονες χαρακτήρισε τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, ο Τάκης Μαλακατές. Ο πρόεδρος του Α.Ο. μιλώντας στη Συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε στον Δήμο Αθηναίων, θέλησε να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο Κώστα Μπακογιάννη, καθώς και τους προέδρους της ΠΑΕ και της ΚΑΕ κ.κ. Γιάννη Αλαφούζο και Δημήτρη Γιαννακόπουλο αλλά και όσους συνέβαλαν ώστε να πάρει υπόσταση η διπλή ανάπλαση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ο Παναθηναϊκός στο σύνολό του, θα αποκτήσει νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις, που θα στεγάσει τον μεγαλύτερο σύλλογο. Μαζί με την ποδοσφαιρική αρένα, θα έχει τις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις, και με την παραχώρηση του ΟΑΚΑ στο μπασκετ, ο Παναθηναϊκός αποκτά αυτό που του αρμόζει. Να ευχαριστήσω τους μελετητές, τον δήμο Αθηναίων, τον Γιάννη Αλαφούζο, τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και όσους συνέβαλαν σε αυτό το έργο»

Παναθηναϊκός: Tο πρόγραμμα της εβδομάδας για τα τμήματα του Ερασιτέχνη
Παναθηναϊκός: Tο πρόγραμμα της εβδομάδας για τα τμήματα του Ερασιτέχνη 490 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν υπάρχει ικανοποίηση στον Ερασιτέχνη: «Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα είναι το περισσότερο που μπορούσαμε. Ευχαριστώ τους μελετητές. Πήραμε το περισσότερο από το έργο».

Για την ονοματοδοσία: «Θα γίνει κάποιος διαγωνισμός από τον Ερασιτέχνη για το όνομα των εγκαταστάσεων».

Ένα γενικό σχόλιο για το έργο: «Διαφοροποιήθηκαν τα πλάνα. Δεν θα ήταν σωστό να γίνουν τα έργα του Ερασιτέχνη και να μείνουν αδρανή για έναν χρόνο. Στόχος μας είναι να είναι έτοιμα όλα το 2026 και να είμαστε περήφανοι ως Παναθηναϊκός»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ