ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Με Δεσπολλάρη και τη νέα σεζόν ο Παναθηναϊκός

Παραμένει στον αγαπημένο της Παναθηναϊκό, η Γεωργία Δεσπολλάρη.

Με Δεσπολλάρη και τη νέα σεζόν ο Παναθηναϊκός

Με τη φανέλα του Παναθηναϊκού θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν η Γεωργία Δεσπολλάρη, η οποία ανανέωσε τη συνεργασία της με την ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Γεωργία Δεσπολλάρη για το ποδόσφαιρο γυναικών, για την αγωνιστική σεζόν 2023-2024.

Η Γεωργία Δεσπολλάρη βοήθησε σημαντικά την ομάδα στην άνοδό της στην Α’ Εθνική και συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στο Σύλλογο με σκοπό να ενισχύει το τμήμα στις νέες υποχρεώσεις του στη μεγάλη κατηγορία».

Παναθηναϊκός: Tο πρόγραμμα της εβδομάδας για τα τμήματα του Ερασιτέχνη
Παναθηναϊκός: Tο πρόγραμμα της εβδομάδας για τα τμήματα του Ερασιτέχνη 453 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε δήλωση της η Δεσπολλάρη είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα είμαι και τη νέα σεζόν στον Παναθηναϊκό. Εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους μας, να βοηθήσω την ομάδα μου όσο το δυνατόν περισσότερο και να βελτιωθώ ατομικά».

View this post on Instagram

A post shared by Panathinaikos A.C. (@panathinaikos_1908)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ