ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το Game 2

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το δεύτερο παιχνίδι των τελικών με τον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα.

Παναθηναϊκός: Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το Game 2

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα την προετοιμασία του για το δεύτερο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Η προπόνηση του Παναθηναϊκού, στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα με τον Χρήστο Σερέλη να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Η ομάδα του «τριφυλλιού» έχασε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία στο Game 1 του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας για να αλλάξει τα δεδομένα και τώρα είναι υποχρεωμένη να πάρει την νίκη, να ισοφαρίσει τη σειρά και να παραμείνει «ζωντανή» στη διεκδίκηση του τίτλου.

Πως αντέδρασαν Σλούκας και Μπαρτζώκας όταν… έπεσαν ο ένας πάνω στον άλλον στο αεροδρόμιο
Πως αντέδρασαν Σλούκας και Μπαρτζώκας όταν… έπεσαν ο ένας πάνω στον άλλον στο αεροδρόμιο 5.405 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ