ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Κλείνει ο Μλαντένοβιτς, σύμφωνα με τους Πολωνούς!

Πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό είναι ο αριστερός μπακ της Λέγκια Βαρσοβίας, Φίλιπ Μλαντένοβιτς, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Πολωνοί.

Παναθηναϊκός: Κλείνει ο Μλαντένοβιτς, σύμφωνα με τους Πολωνούς!

Πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό είναι ο αριστερός μπακ της Λέγκια Βαρσοβίας, Φίλιπ Μλαντένοβιτς, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Πολωνοί.

Οπως αναφέρεται σε δημοσίευμα στην Πολωνία ο αριστερός μπακ αρνήθηκε να ανανεώσει με την ομάδα του και βρίσκεται μια ανάσα από το “τριφύλλι”.  Μάλιστα, αναφέρεται και συκεκριμένο ποσό με το ρεπορτάζ να κάνει λόγο για 420.000 ευρώ ετησίως.

Ο Φιλίπ Μλαντένοβιτς είναι 31 ετών, έχει ύψος 1.80 και αγωνίζεται ως αριστερός φουλ μπακ. Με τη Λέγκια, στην οποία αγωνίζεται από το 2020, την περασμένη σεζόν είχε 30 συμμετοχές, 6 γκολ και 7 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.  Μετράει συνολικά 22 συμμετοχές με την Εθνική Σερβίας, έχοντας σκοράρει μια φορά.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.188 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσίευμα:

«Εδώ και αρκετές εβδομάδες υπάρχουν πληροφορίες ότι ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς θα αποχώρησει από τη Λέγκια Βαρσοβίας και θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό. Ως γνωστόν, το συμβόλαιο του Σέρβου με την Λέηγκι λήγει και είναι πολύ πιθανό να αλλάξει περιβάλλον και να πάει από την Πολωνία στην Ελλάδα.

Αν και τις τελευταίες μέρες υπήρχαν πληροφορίες ότι ο Μλαντένοβιτς μπορεί να μείνει στη Λέγκια τα νέα που μας έφτασαν τις τελευταίες ώρες μας κάνουν να πιστεύουμε ότι η αποχώρησή του είναι πολύ πιθανή.

. Σύμφωνα με το WP SportoweFakty, θα ανέρχονται σε 35.000 ευρώ καθαρά το μήνα. Αυτό σημαίνει 420.000 ευρώ ετησίως.

Η Λέγκια έκανε πρόταση επέκτασης του συμβολαίου στον Σέρβο, ενώ ο σύλλογος της Βαρσοβίας δεν θέλει να περιμένει επ’ αόριστον την απόφασή του. Στο σημείο αυτό, όπως φαίνεται, η υπόθεση κλείνει προς το να συνεχίσει ο Μλαντένοβιτς την Ελλάδα. Την περασμένη σεζόν ο Παναθηναϊκός τερμάτισε δεύτερος στο ελληνικό πρωτάθλημα και θα παίξει στα προκριματικά του Champions League».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.