ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Γκολάρες, ασίστ και προσωπικότητα: Τα πάντα για τον Μλαντένοβιτς μέσα από ένα βίντεο!

O Φίλιπ Μλαντένοβιτς είναι μια ανάσα από το να ντυθεί στα πράσινα σύμφωνα με τους Πολωνούς και μέσα από ένα βίντεο μπορεί κάποιος να δει όλα του τα χαρακτηριστικά.

Γκολάρες, ασίστ και προσωπικότητα: Τα πάντα για τον Μλαντένοβιτς μέσα από ένα βίντεο!

Από χθες το βράδυ, οι Πολωνοί αναφέρουν ότι ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς είναι μια ανάσα από το να ντυθεί στα πράσινα. Την ίδια στιγμή από τον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει κάποια επιβεβαίωση ούτε διάψευση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης ενδιαφέρει τους πράσινους, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το συμβόλαιο του με την Λέγκια Βαρσοβίας ουσιαστικά ολοκληρώθηκε.

Ο Σέρβος μπακ κουμπώνει ιδανικά στα θέλω του ποδοσφαιριστή που ψάχνουν στον Παναθηναϊκός. Μάλιστα έχει συνηθίσει να αγωνίζεται σε συνθήκες  υψηλής έντασης, αλλά και πρωταθλητισμού. Ο διεθνής Σέρβος συμμετείχε στο πρόσφατο μουντιάλ και έδειξε ότι μπορεί να ανταπεξέλθει.

Τι λένε τα κομπιούτερς κι οι αριθμοί: Παναθηναϊκός 2023 vs Παναθηναϊκός 2024
Τι λένε τα κομπιούτερς κι οι αριθμοί: Παναθηναϊκός 2023 vs Παναθηναϊκός 2024 1.033 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο 32χρονος ταχυδυναμικός μπακ με έφεση στο γκολ και στην επιθετική δημιουργία, όπως όλα δείχνουν ετοιμάζεται για ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, με το τριφύλλι να είναι το φαβορί σύμφωνα με τους Πολωνούς.

Μέσα από το παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε τα πάντα:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.