ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πονίτκα: «Με λίγο τύχη θα ήταν 2-0, παίζουμε καλύτερα και μπορούμε»

Ο Ματέους Πονίτκα σε δηλώσεις μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ολυμπιακό στάθηκε στη χαμένη ευκαιρία του «τριφυλλιού» στο ΣΕΦ.

Πονίτκα: «Με λίγο τύχη θα ήταν 2-0, παίζουμε καλύτερα και μπορούμε»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ΕΡΤ:

΅«Πρώτα από όλα ήμουν πολύ νευριασμένος μετά το πρώτο ματς γιατί είχαμε την ευκαιρία να κερδίζουμε. Με λίγη τύχη θα ήταν 2-0 το σκορ. Είμαστε καλύτερη ομάδα.

Σε κάθε ματς πάμε να κερδίζουμε. Δεν έχει σημασία αν είναι ο Ολυμπιακός ή όχι. Είχαμε πολλά ματς που χάσαμε στο τελευταίο σουτ. Αλλά σήμερα ήμασταν καλοί. 70-65 πόντους είναι καλά που κρατήσαμε τον Ολυμπιακό. Ίσως είναι να αλλάξει το σερί. Παλέψαμε, ιδρώσαμε και πολεμήσαμε.

Ήμασταν συγκεντρωμένοι στο πλάνο. Παίξαμε ομαδικά. Αν το κάνουμε αυτό, παρότι είναι ίσως καλύτερη ομάδα, μπορεί να μας οδηγήσει στις νίκες. Πάνω σε αυτό πρέπει να χτίσουμε. Κάνες δεν έβαλε πάνω από 12 πόντους. Ήταν ομαδική προσπάθεια.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.630 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ήταν τα τελευταία 20 δευτερόλεπτα. Είχα τον Φαλ, είναι ένα σουτ που έχω. Το έχω δουλέψει. Και με την Εθνική.

Μπορούμε να τους κερδίζουμε, αλλά πρέπει να το αποδείξουμε. Πρέπει να μείνουμε σαν ομάδα μαζί. Αυτό είναι το σημαντικό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.