ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σερέλης: «Το θέλαμε πολύ και φάνηκε από την αρχή – Ελπίζω να είναι υγιής ο Βεζένκοφ»

Όλα όσα ανέφερε ο Σερέλης.

Σερέλης: «Το θέλαμε πολύ και φάνηκε από την αρχή - Ελπίζω να είναι υγιής ο Βεζένκοφ»

Όσα δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου ο κόουτς του Παναθηναϊκού: 

«Αρχικά, ελπίζω ο Βεζένκοφ να είναι υγιής και να επιστρέψει στα παιχνίδια γρήγορα, αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε, φάνηκε από την αρχή ως το τέλος. Ξεκινήσαμε πολύ καλά επιθετικά, βγάλαμε καλές φάσεις και έτσι πήραμε έξτρα ώθηση στην άμυνά μας, πήραμε καλή διαφορά και με ωραίο μπάσκετ. Στα μέσα του δεύτερου δεκαλέπτου ο Ολυμπιακός έκανε μερικές προσαρμογές και αυτό χάλασε κάπως το μυαλό μας και την ηρεμία μας. Δεχθήκαμε κάποια καλάθια που είχαμε αποφύγει νωρίτερα και το ματς έγινε πάλι ντέρμπι.

Είχαμε διάθεση και στο δεύτερο ημίχρονο. Όσο και αν φαίνεται περίεργο, οι δύο απουσίες του Ολυμπιακού, Ουόκαπ και Βεζένκοφ, μας θόλωσε κάπως το μυαλό γιατί εκτός από τη θέληση μπήκε και ένα πρέπει στο μυαλό των παικτών και αυτό μας άγχωσε. Αυτός που θα έβαζε το μεγάλο σουτ θα κέρδιζε. Το βάλαμε εμείς αυτή τη φορά. Θέλαμε στο τέλος να πάμε πάνω στον Πίτερς αλλά πήγαμε στον Φαλ που ήταν πιο δύσκολο σουτ, αλλά μπήκε. Στα τρία προηγούμενα ματς, δικαιούμασταν σίγουρα μία νίκη, έτυχε να είναι σήμερα και συνεχίζουμε την προσπάθειά μας.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.716 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι παίκτες δεν είναι μηχανές και όταν υπάρχει ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων, οι ίδιοι σκέφτονται ότι μπορεί να μην κερδίσουμε. Και στο ΣΕΦ κρίθηκε στο τέλος. Εκεί χάσαμε δύο ξεμαρκάριστα σουτ, σήμερα βάλαμε ένα πολύ δύσκολο σουτ. Πιστεύω θα γίνουν κλειστά ματς στη συνέχεια. Έχουμε περάσει από το στάδιο του αν μπορούμε να κερδίσουμε, το δείξαμε κόντρα στον Ολυμπιακό αυτό. Αυτό που μας μένει είναι να βελτιώσουμε την επιθετική μας λειτουργία. Θέλουμε συνέπεια και αν το βελτιώσουμε αυτό έχουμε ελπίδες για περισσότερες νίκες.

Η διαιτησία στο μπάσκετ παίζει μεγάλο ρόλο γιατί πρέπει να πάρουν 50-60 αποφάσεις και μπορούν να γίνουν παράγοντες. Δεν έχω σκοπό να μιλάω για τη διαιτησία. Οταν σφυρίζουν με τα ίδια κριτήρια είναι όλα ΟΚ, όταν δε γίνεται όμως αυτό υπάρχει πρόβλημα και μπορεί να ανοίξει η κουβέντα. Δεν θα μιλήσω όμως για τη διαιτησία, δεν το έκανα ποτέ και δεν θα το κάνω».

Δεν μπορούμε να παίξουμε στους 90 πόντους τον Ολυμπιακο. Πρέπει να κατεβάσουμε τον ρυθμό του και τους αριθμούς τους».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.