ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου από τον ΣΚΑΪ

Μήνυση αναμένεται να κάνει ο ΣΚΑΪ κατά παντός υπευθύνου.

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου από τον ΣΚΑΪ

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που κυκλοφόρησαν το αμάξι του ατόμου που δολοφονήθηκε ανήκει στην εταιρεία Ειδήσεις Ντοτ Κομ από το 2010, αλλά είναι εδώ και καιρό παροπλισμένο όπως τονίζει η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Επιβεβαιώνουμε ότι το όχημα που φέρεται να εμπλέκεται με τη δολοφονική επίθεση που σημειώθηκε χθες το βράδυ στον Κορυδαλλό ανήκει στην εταιρεία Ειδήσεις Ντοτ Κομ Α.Ε.. από το 2010. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ήταν παροπλισμένο και δεν γνωρίζουμε πώς βρέθηκε στην κατοχή του δολοφονηθέντος.

Βρισκόμαστε σε επικοινωνία με της Αρχές για κάθε περαιτέρω πληροφορία και συνδρομή.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 259.102 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα σημειώνεται ότι το παροπλισμένο εδώ και χρόνια μερσεντές που φέρεται να εμπλέκεται στην δολοφονική επίθεση στον Κορυδαλλό είχε δοθεί σε συνεργείο προς επισκευή με σκοπό την πώλησή του και μάλιστα θα κατατεθεί άμεσα μήνυση κατά παντός υπευθύνου προκειμένου να ξεκαθαρίστει πως βρέθηκε στο συγκεκριμένο σημείο και στα συγκεκριμένα πρόσωπα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ