ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Καταγγελία του Παναθηναϊκού για υβριστική συμπεριφορά του Μπαρτζώκα

Ο Παναθηναϊκός κατήγγειλε υβριστική συμπεριφορά του Μπαρτζώκα τόσο σε οπαδούς του Παναθηναϊκού, όσο και σε άτομα της ομάδας, με τους συνεργάτες του να τον συγκρατούν.

Καταγγελία του Παναθηναϊκού για υβριστική συμπεριφορά του Μπαρτζώκα

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν  οι άνθρωποι του Τριφυλλιού, ο προπονητής του Ολυμπιακού έδειξε υβριστική συμπεριφορά τόσο σε οπαδούς του Παναθηναϊκού, όσο και σε άτομα της ομάδας, με τους συνεργάτες του να τον συγκρατούν.

Για την ακρίβεια κατά την αποχώρησή του για τα αποδυτήρια, ο Γιώργος Μπαρτζώκας έβρισε οπαδούς του Τριφυλλιού αλλά και ανθρώπους του Παναθηναϊκού που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο γήπεδο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ