ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γιαννακόπουλος: «Τι θα γίνει όταν πάρουμε το πρωτάθλημα; Όνειρο πάλι οι δυναστείες»

Αιχμηρός ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με αναρτήσεις του στα social media για την αντίδραση του Ολυμπιακού μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Γιαννακόπουλος: «Τι θα γίνει όταν πάρουμε το πρωτάθλημα; Όνειρο πάλι οι δυναστείες»

Αιχμηρός ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με αναρτήσεις του στα social media για την αντίδραση του Ολυμπιακού μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Όσα υποστήριξαν οι «ερυθρόλευκοι», δεν τα άφησε αναπάντητα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού σχολίασε μέσω Instagram τα όσα συνέβησαν, ανεβάζοντας αρχικά δύο φωτογραφίες με την τάπα του Αγραβάνη στον Μπολομπόι, που χρεώθηκε φάουλ και μία παράβαση του Φαλ στον Παπαγιάννη. «Έχουν και παράπονα! Έτσι είναι… Από το 80-20 που είχατε συνηθίσει πλέον σας παίζουν 65-35 και έχετε παράπονα… Να ετοιμάζεστε και για το 50-50 που τόσα χρόνια υποτίθεται ζητούσατε», έγραψε.

Σε δεύτερο ποστάρισμά του με Παπαγιάννη και Φαλ, ανέφερε: «Με κανονικούς διαιτητές ο Φα(ουλ)λ δεν θα έβγαζε ημίχρονο»!

Χαμός με τον Σβεντ – Ποιοι είναι κοντά στην υπογραφή του
Χαμός με τον Σβεντ – Ποιοι είναι κοντά στην υπογραφή του 29.629 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Όπως όλοι παραδεχόμασταν ότι μέχρι πριν κάνα μήνα παίζατε απίστευτο μπάσκετ και ασχέτως των αναμετρήσεών μας που κρίθηκαν σε λεπτομέρειες, γενικά ήσασταν πολύ καλύτεροι, έτσι πρέπει τώρα που έχετε ξεφουσκώσει και έχετε και τόσα εσωτερικά θέματα με αποτέλεσμα η διαφορά στην εικόνα εντός παρκέ να έχει μικρύνει έως εξαλειφθεί, να μη δυναμιτίζετε το κλίμα… Ένα ματς χάσατε. Τι θα γίνει όταν θα πάρουμε το πρωτάθλημα;

Υ.Γ.: Ήσαστε άτυχοι… Δύο φορές έχετε ονειρευτεί δυναστείες… Όπως και την πρώτη, έτσι και τώρα με τα όνειρα θα μείνετε.

Έναν επικοινωνιολόγο δεν έχετε να σας πει πώς κάνοντας παράπονα για σήμερα το μόνο που έχει ως αποτέλεσμα είναι να καταλαβαίνει ακόμα και ο πιο αδαής ποιες είναι οι απαιτήσεις σας; Δηλαδή το 80-20».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ