ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: «Καταδικάζουμε τη ρίψη οξειδανίου και κρεμώδους τροφής, αλλά κάντε κάτι με τον Μπαρτζώκα»!

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για όλα όσα συνέβησαν χθες στο ΟΑΚΑ.

Παναθηναϊκός: «Καταδικάζουμε τη ρίψη οξειδανίου και κρεμώδους τροφής, αλλά κάντε κάτι με τον Μπαρτζώκα»!

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για όλα όσα συνέβησαν χθες στο ΟΑΚΑ.

Την αντίδραση του κόσμου με τη ρίψη νερών και γιαουρτιών καταδίκασε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός καλώντας τους αρμόδιους φορείς να κάνουν κάτι με τις προκλήσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«H KAE Παναθηναϊκός καταδικάζει απερίφραστα τη ρίψη οξειδανίου και κρεμώδους τροφής προς τα μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού, καθώς και όλους όσοι απάντησαν στις ύβρεις του προπονητή του πειραιώτικου σωματείου.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.205 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θα περιμέναμε να είχε πράξει το ίδιο και η ΚΑΕ Ολυμπιακός για τις ρίψεις φωτοβολίδων ευθείας βολής, μολότοφ και πετρών κατά των αθλητών και προπονητών μας.

Καλούμε τους αρμόδιους φορείς να ασχοληθούν επιτέλους με την υβριστική και προκλητική συμπεριφορά του Γιώργου Μπαρτζώκα την οποία επιδεικνύει σε κάθε αγώνα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.