ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Συναγερμός στον Νέο Κόσμο: Βρέθηκε όχημα που είχε κλαπεί από τη Νίκαια – Βαρύς οπλισμός στο εσωτερικό του

Συναγερμός σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ., καθώς πριν από λίγο βρέθηκε βαρύς οπλισμός σε αυτοκίνητο για το οποίο είχε δηλωθεί η κλοπή του.

Συναγερμός στον Νέο Κόσμο: Βρέθηκε όχημα που είχε κλαπεί από τη Νίκαια - Βαρύς οπλισμός στο εσωτερικό του

Συναγερμός σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ., καθώς πριν από λίγο βρέθηκε βαρύς οπλισμός σε αυτοκίνητο για το οποίο είχε δηλωθεί η κλοπή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, το όχημα εντοπίστηκε στη συμβολή των οδών Φανοσθένους και Σμιθ στον Nέο Κόσμο. 

Είχε κλαπεί στις 19.01 από την περιοχή της Νίκαιας και για την απώλεια του η ιδιοκτήτρια αποζημιώθηκε από την ασφαλιστική της εταιρεία. Όταν εντοπίστηκε το όχημα και η ασφαλιστική πήγε να το παραλάβει έκπληκτοι οι υπάλληλοι είδαν ότι μέσα είχε βαρύ οπλισμό.

Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές
Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές 111.658 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με βάση τις ίδιες πληροφορίες από τον πρώτο οπτικό έλεγχο μέσα στο όχημα υπάρχουν 2 Καλάσνικοφ και 2 αλεξίσφαιρα, αλλά και 2 πιστόλια. Επί τόπου βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Σημειώνεται ότι το όχημα είναι τζιπ και έχει πλαστές πινακίδες.

Πηγή: sdna.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.