ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Έρχεται ο Μλαντένοβιτς – Φουλάρει και για τον επόμενο!

Στις αρχές της εβδομάδας αναμένεται να βρεθεί στην Αθήνα ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός: Έρχεται ο Μλαντένοβιτς - Φουλάρει και για τον επόμενο!

Στις αρχές της εβδομάδας αναμένεται να βρεθεί στην Αθήνα ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Ο Σέρβος διεθνής αριστερός μπακ, που αποτέλεσε την πρώτη επιλογή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, τα έχει βρει σε όλα με το “τριφύλλι” και θα αποτελέσει τη δεύτερη μεταγραφή της ομάδας μετά τον Κάρλος Ζέκα.

Πρόκειται για μια εξαιρετική λύση για τους “πράσινους” που θα βάλουν στο ρόστερ τους έναν ποιοτικό παίκτη με top παραστάσεις!

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 100.223 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τις επόμενες ημέρες και στις αρχές της εβδομάδας, ο 32χρονος αναμένεται να βρεθεί στην Ελλάδα προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό και τυπικά.

ανάσα» από το να υπογράψει στον Παναθηναϊκό, την ώρα που ο Άρης παρουσίασε τις νέες του φανέλες με εντυπωσιακό τρόπο." />

Από εκεί και πέρα, υπάρχει έντονη κινητικότητα και για τους επόμενους στόχους με τους ανθρώπους της ομάδας να προχωρούν και τις άλλες ενισχύσεις που έχουν προτεραιότητα. Αναφερόμαστε σε στόπερ και χαφ. Ο Γιοβάνοβιτς έχει ξεχωρίσει κάποιους στόχους, ο Παπαδημητρίου δουλεύει τις υποθέσεις και σύντομα θα τρέξουν όλες οι εξελίξεις για το τριφύλλι που σκοπεύει στην έγκαιρη, μα πάνω απ’ όλα ποιοτική, ενίσχυση!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...