ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βέρμπιτς: «Ο Παναθηναϊκός μου στάθηκε στον χώρισμο – Με βοήθησαν πολύ Τσέριν και Σπόραρ»

Όλα όσα ανέφερε ο Βέρμπιτς για τον χωρισμό του.

Βέρμπιτς: «Ο Παναθηναϊκός μου στάθηκε στον χώρισμο - Με βοήθησαν πολύ Τσέριν και Σπόραρ»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπέντζαμιν Βέρμπιτς  στην σλοβένικη εφημερίδα «Ekipa SN»  :

Σου είναι δύσκολο να μιλάς για την προσωπική σου ζωή;

«Δεν είμαι ποτέ άνετος να μιλάω γι’ αυτό προφανώς. Σπανίως σχολιάζω αυτό το θέμα, επειδή είμαι σίγουρος πως θα ήταν ασέβεια προς τον γιο μου. Αυτά τα πράγματα δεν τον αφορούν καθόλου, δεν είναι ευθύνεται εκείνος για τίποτα, οπότε δεν θέλω να τον επιβαρύνω παραπάνω. Ήταν σίγουρα δύσκολο για μένα. Ως επαγγελματίας αθλητής, αφιερώνεις πολύ χρόνο στην προπόνηση, στην φυσική προετοιμασία του σώματός σου, το να ισορροπείς μεταξύ αυτού και των προβλημάτων στην προσωπική σου ζωή είναι σίγουρα πρόκληση. Συνεχίζω να επιμένω και να παίρνω πράγματα από τα μαθήματα αυτά, αλλά την ίδια ώρα δεν κοιτάζω πολύ πίσω. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να ξεφύγεις από τα προβλήματα αυτά».

Έχουν «ηρεμήσει» τώρα τα πράγματα με την πρώην σου ώστε να είναι ευκολότερο για σένα να προχωρήσεις και να κοιτάξεις μπροστά;

«Είναι. Γίνεται σίγουρα πιο εύκολο για μένα όσο περνάει ο χρόνος. Κάθε χωρισμός είναι δυσκολότερος στην αρχή, έπειτα τα πράγματα αρχίζουν να μπαίνουν στην θέση τους. Είναι το ίδιο στην περίπτωσή μου. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι πως ο μικρός μου είναι καλά και όλα είναι όπως θα έπρεπε. Όλα τα άλλα έχουν ήδη τακτοποιηθεί ή έχουν διευθετηθεί σε μεγάλο βαθμό. Θα είναι ευκολότερο τώρα».

Ήταν ευκολότερο για σένα την περίοδο αυτή λόγω των δύο Σλοβένων συμπαικτών που είχες στον Παναθηναϊκό; Ένιωθες υποστήριξη από την ομάδα, αλλά και εδώ από την ομοσπονδία;

«Σίγουρα μου έκανε τη ζωή ευκολότερη. Με τον Άντρατζ και τον Άνταμ συνειδητοποιείς πόσο ευκολότερο είναι όταν εσύ μπορείς βασιστείς στους διεθνείς συμπαίκτες σου που είναι επίσης και φίλοι σε μία ξένη χώρα. Με βοήθησαν πολύ, και οι κοπέλες τους, περάσαμε πολύ χρόνο μαζί. Σε στιγμές σαν κι αυτές, καταλαβαίνεις πόσο σημαντικό είναι να έχεις καλούς φίλους. Η ομάδα και η ομοσπονδία έπαιξαν επίσης σημαντικό ρόλο, στάθηκαν στο πλευρό μου, συζητήσαμε αυτό το θέμα και με τον ομοσπονδιακό προπονητή και μου έδωσε μερικές πολύτιμες συμβουλές. Είμαι ευγνώμων σε όλους, ειλικρινά».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.651 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.