ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μια αγωνιστική κεκλεισμένων στον Παναθηναϊκό!

Ο αθλητικός δικαστής επέβαλε πρόστιμο 3.000 ευρώ και τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων στον Παναθηναϊκό για τα όσα έγιναν στο Game 2 με Ολυμπιακό.

Μια αγωνιστική κεκλεισμένων στον Παναθηναϊκό!

Ο αθλητικός δικαστής επέβαλε πρόστιμο 3.000 ευρώ και τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων στον Παναθηναϊκό για τα όσα έγιναν στο Game 2 με Ολυμπιακό.

σκουπίζει» το ΠΑΟΚ καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση, οι «μηχανές» θερμαίνονται για το τρίτο παιχνίδι των τελικών της Basket League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, με τους Αγραβάνη και Βεζένκοφ να μην προπονούνται." />

Το Game 4 στο ΟΑΚΑ θα γίνει κανονικά με κόσμο, ενώ τιμωρία της μιας αγωνιστικής θα μεταφερθεί για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. KAE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ): 1 α) για δυσφημιστικά επεισόδια μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής ημέρας από αγώνες πρωταθλήματος ή κυπέλλου και χρηματικό πρόστιμο δύο χιλιάδων (2.000,00) ευρώ και β) για παραπτώματα που δεν χαρακτηρίζονται ιδιαίτερης βαρύτητας (προπηλακισμός προπονητή, χρήση λέιζερ), χρηματικό πρόστιμο χιλίων (1.000,00) ευρώ κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ που διεξήχθη στις 8-6-2023.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 172.217 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

2) Απαλλάσσεται η ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. KAE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ) των λοιπών κατηγοριών για τον ως άνω αγώνα

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.