ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παππάς: «Άθελα μου έσπασα το προστατευτικό – Θα την καλύψω εγώ τη ζημιά»

Ο Νίκος Παππάς με δήλωσή του ξεκαθάρισε ότι αυτός άθελα του προκάλεσε τη ζημιά στο προστατευτικό και τόνισε ότι θα καλύψει τα έξοδα.

Παππάς: «Άθελα μου έσπασα το προστατευτικό - Θα την καλύψω εγώ τη ζημιά»

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας γκαρντ μετά την «ερυθρόλευκη» καταγγελία:

«Πράγματι, στο καθιερωμένο ζντο, πριν το ματς, χωρίς καμία πρόθεση να σπάσω το προστατευτικο και με διάθεση μόνο να ενθαρρύνω τους συμπαίκτες μου, προκάλεσα αυτήν την υλική ζημιά. Είναι μια ρουτίνα που έχουμε σε όλους τους αγώνες, σε όλα τα γήπεδα. Ζητώ συγγνώμη στην ΚΑΕ Ολυμπιακός και είμαι διατεθειμένος να καλύψω όλα τα έξοδα επισκευής και το εννοώ.

Τη ζημιά αυτή την προκάλεσα αποκλειστικά εγώ και όχι άλλος συμπαίκτης μου».

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.111 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.