ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Επίσημο: Ξανά μαζί Παναθηναϊκός και adidas

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε την έναρξη της συνεργασίας της με την adidas μετά από 8 χρόνια.

Επίσημο: Ξανά μαζί Παναθηναϊκός και adidas

Αναλυτικά η ανακοινωση:

« Δύο κορυφαία ονόματα ξανά μαζί! Παναθηναϊκός και adidas ξεκινούν μια νέα συνεργασία από το καλοκαίρι του 2023, με ένα και μοναδικό στόχο: την κορυφή!

Ο κορυφαίος εκπρόσωπος του ελληνικού ποδοσφαίρου στην Ευρώπη, ο Παναθηναϊκός, μπαίνει δυναμικά εφέτος σε τροχιά ευρωπαϊκών διοργανώσεων, διεκδικώντας πάντα τίτλους στις εγχώριες διοργανώσεις. Ο καλύτερος συμπαίκτης μας στη νέα προσπάθεια είναι η κορυφαία εταιρία στον αθλητικό εξοπλισμό, η adidas, καλύπτοντας πλήρως τις αυξημένες απαιτήσεις της εποχής. Η adidas αναλαμβάνει χορηγός αθλητικού υλικού του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.779 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η πορεία Παναθηναϊκού και adidas προς την κορυφή είναι άρρηκτα συνδεδεμένη, μια και η 20ετής συνεργασία μας (1995-2015) συνοδεύτηκε από σπουδαίες ευρωπαϊκές βραδιές, πρωταθλήματα και κύπελλα.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.