ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μλαντένοβιτς: «Θα δώσω τα πάντα για να κατακτήσουμε τίτλους – Μάχες για τον Παναθηναϊκό» (vid)

Ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς στις πρώτες του δηλώσεις του ως παίκτης του Παναθηναϊκού μίλησε στο PAO TV και αναφέρθηκε στους λόγους που επέλεξε το τριφύλλι.

Μλαντένοβιτς: «Θα δώσω τα πάντα για να κατακτήσουμε τίτλους - Μάχες για τον Παναθηναϊκό» (vid)

Ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς στις πρώτες του δηλώσεις του ως παίκτης του Παναθηναϊκού μίλησε στο PAO TV και αναφέρθηκε στους λόγους που επέλεξε το τριφύλλι.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς στο PAO TV:

Με την άφιξη σου στην Ελλάδα είπες ότι μίλησες με τον Καρλίτος και τον Βέρμπιτς, προκειμένου να αντλήσεις πληροφορίες για τον Παναθηναϊκό. Τι σου μετέφεραν;

«Άκουσα πολύ όμορφα πράγματα από τον Κάρλος και τον Μπένιαμιν. Αγωνιστήκαμε μαζί στη Λέγκια. Γνωρίζω ότι ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος με μεγάλες φιλοδοξίες. Είχε μια πολύ καλή σεζόν, αλλά δυστυχώς απώλεσε τον τίτλο του πρωταθλητή στα τελευταία παιχνίδια, αλλά αυτό δείχνει ότι είναι σε κακή κατάσταση. Γι΄ αυτό επέλεξα να υπογράψω στον Παναθηναϊκό. Είδα ένα καλό πλάνο, μια πολύ καλή ομάδα με φιλοδοξίες. Είμαι πραγματικά χαρούμενος και ευελπιστώ ότι θα πετύχουμε πολλά».

Προπονητής είναι ένας συμπατριώτης σου, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Πιστεύεις ότι θα σε βοηθήσει αυτό;

Στην καριέρα σου δούλεψες σε πολλούς διαφορετικούς συλλόγους και χώρες. Εδώ τι προσδοκάς;

«Ναι, άλλαξα αρκετές χώρες και συλλόγους. Προτιμώ να αγωνίζομαι για τίτλους, κύπελλα, πρωτάθλημα, ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Στη Λέγκια Βαρσοβίας, στον Ερυθρό Αστέρα, στη Μπάτε Μπορίσοφ το έκανα. Γι αυτό τώρα έχω αρκετή εμπειρία και νιώθω έτοιμος για να δώσω μια νέα μάχη για να κατακτήσω πρωταθλήματα και κύπελλα. Είναι μια νέα, όμορφη πρόκληση για εμένα».

Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού
Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού 6.806 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Είμαι ένας ποδοσφαιριστής με γενναιότητα και χαρακτήρα και ποιότητα.Θέλω να δω τον κόσμο στο γήπεδο και σίγουρα θα δώσω μάχες γι΄ αυτόν τον σύλλογο. Εκτιμώ το γεγονός ότι βρίσκομαι εδώ, γιατί γνωρίζω ποσό μεγάλος σύλλογος με ιστορία είναι ο Παναθηναϊκός. Είναι μια πολύ μεγάλη και όμορφη πρόκληση για εμένα».

Ποια είναι η  θέση σου μέσα στο γήπεδο ;

«Συνήθως παίζω αριστερό μπακ σε τετράδα άμυνας. Με τρεις κεντρικούς αμυντικούς παίζω όλη την πλευρά αριστερά, μια κατάσταση που συνέβη στην προηγούμενη ομάδα μου όσο και στην εθνική ομάδα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.