ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Δημοσκόπηση-καμπανάκι: ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ «βουλιάζουν»!

Δημοσκόπηση: Τα νέα δεδομένα που φέρνουν εξελίξεις...

Δημοσκόπηση-καμπανάκι: ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ «βουλιάζουν»!

Δημοσκόπηση: Τα νέα δεδομένα που φέρνουν εξελίξεις…

ακτινογραφία» των πολιτικών και κοινωνικών εξελίξεων. Πόσο έχει αλλάξει η δύναμη των κομμάτων. Ποιος επιλέγεται τώρα για καταλληλότερος πρωθυπουργός. Αξιολόγηση των αποτελεσμάτων της 21ης Μαΐου και στοιχεία για το που αναμένεται να κυμανθούν τα ποσοστά των κομμάτων στην δεύτερη κάλπη. Ποια τα συναισθήματα όσων εκφράζουν αδιευκρίνιστη ψήφο. Πότε θα πάρουν την τελική απόφαση για το ποιο κόμμα θα ψηφίσουν οι αναποφάσιστοι. " />

Στη δημοσκόπηση του OPEN από την MRB η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από τον ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στις 18,7 μονάδες στην πρόθεση ψήφου, αλλά τα ποσοστά πέφτουν.

Αναλυτικά εδώ

Δήμαρχος Αθηναίων: Αδιανόητο ποσοστό Μπακογιάννη…
Δήμαρχος Αθηναίων: Αδιανόητο ποσοστό Μπακογιάννη… 216.954 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ