ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σπόραρ: «Τρέλα τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό – Του χρόνου να πάρουμε τον τίτλο»

Ο Αντράζ Σπόραρ αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα εμπειρία του από την Ελλάδα ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Σπόραρ: «Τρέλα τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό - Του χρόνου να πάρουμε τον τίτλο»

Ο Σλοβένος φορ μίλησε στην εφημερίδα «Slovenske Novice», με αφορμή τα παιχνίδια της εθνικής της χώρας του για τα προκριματικά του Euro 2024.

Ο 28χρονος επιθετικός αναφέρθηκε στη φετινή πρώτη σεζόν του στους «πράσινους», υποστήριξε πως η ΑΕΚ πήρε δίκαια τον τίτλο, περιέγραψε την τρέλα των ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ τόνισε η ομάδα του θα παλέψει για το πρωτάθλημα τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σπόραρ:

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.347 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τη φετινή σεζόν του με τον Παναθηναϊκό: «Είχα μία πολύ επιτυχημένη σεζόν στον Παναθηναϊκό, η πρώτη μου στην Ελλάδα. Ήμουν ο κορυφαίος σκόρερ στην ομάδα. Παλέψαμε μέχρι το τέλος για το πρωτάθλημα και ήταν η πρώτη φορά μετά από καιρό που έφτασε ο σύλλογος τόσο κοντά. Ήμασταν μπροστά όλη τη σεζόν, υπήρχε μία ευφορία. Στα playoffs όμως πετάξαμε βαθμούς και χάσαμε λίγη από την τύχη μας. Η ΑΕΚ ήταν η επάξια πρωταθλήτρια. Φυσικά και υπάρχει πικρία για το ότι χάσαμε το πρωτάθλημα, αφού για εννέα μήνες ήμασταν πρώτοι. Μπορεί του χρόνου να τα καταφέρουμε».

Για το γεγονός ότι τερμάτισαν πιο ψηλά στη βαθμολογία από τον Ολυμπιακό: «Αν ρωτούσες τους φιλάθλους πριν από τη σεζόν τι θέλουν, πιθανότατα όλοι θα απαντούσαν ότι πρέπει να είμαστε μπροστά από τον Ολυμπιακό. Όμως όσο πλησίαζε η κατάκτηση τόσο πιο κυρίαρχη επιθυμία ήταν το τρόπαιο. Κάθε παιχνίδι, μέσα ή έξω, ήταν sold-out. Κάθε εκτός έδρας αναμέτρηση είχε τον κόσμο μας στην κερκίδα. Πιστεύω ότι του χρόνου θα ισχύει το ίδιο».

Για τα ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό: «Είναι δύσκολο να τα περιγράψω. Σας προτείνω να πάτε να δείτε από κοντά το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Η πρώτη λέξη που σου έρχεται στο μυαλό είναι «τρέλα». Δεν μπορείς να ακούσεις στο ένα μέτρο όταν είσαι στο γήπεδο. Τα ντεσιμπέλ είναι απίστευτα. Όταν, δε, παίζεις εκτός, νιώθεις ότι όλοι σε μισούν μέσα απ’ τα… βάθη της ψυχής τους.»

Για τη σύντροφο του και το παιδί που περιμένουν: «Φυσικά και έχει έρθει μαζί μου η Μία. Περιμένουμε το παιδί μας το οποίο θα γεννηθεί τον Αύγουστο και θα είναι αγοράκι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.