ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Τάσος Νικολογιάννης

Το μέγεθος του Παναθηναϊκού φαίνεται στο ότι φτάσαμε 13 Ιουνίου και η ΑΕΚ ακόμα ασχολείται μαζί του!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τη νέα επίθεση από επίσημη ΑΕΚ και τους γύρω-γύρω στον Παναθηναϊκό ένα μήνα μετά την λήξη του πρωταθλήματος.

Το μέγεθος του Παναθηναϊκού φαίνεται στο ότι φτάσαμε 13 Ιουνίου και η ΑΕΚ ακόμα ασχολείται μαζί του!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τη νέα επίθεση από επίσημη ΑΕΚ και τους γύρω-γύρω στον Παναθηναϊκό ένα μήνα μετά την λήξη του πρωταθλήματος.

Βλέπω αναρτήσεις από την επίσημη ΑΕΚ στα σόσιαλ, κοιτάω και ημερομηνία και λέω δεν μπορεί λάθος είναι. Μήπως έχουμε 13 Μαϊου και όχι 13 Ιουνίου; Τελικά βλέπω, ότι έχει περάσει ένας μήνας από την λήξη του πρωταθλήματος και η ομάδα που το πήρε συνεχίζει και σκούζει.

Δηλαδή ρε μάγκες αν το χάνατε τι θα κάνατε; Το μεγαλύτερο ανέκδοτο είναι αυτό, που διάβασα από την επίσημη ΑΕΚ, ότι θα παραδεχόταν ότι θα το έπαιρνε δίκαια ο Παναθηναϊκός αν το έπαιρνε στο τέλος. Οι άνθρωποι δεν παίζονται. Ένα χρόνο έλεγαν για εύνοια του Παναθηναϊκού στα πέναλτι, για τον Καμπάκοφ, για αδικία της ΑΕΚ από τον Νταμπάνοβιτς και το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Αραούχο (εδώ πιάνω το στομάχι μου από τα γέλια) και ξαφνικά τώρα θυμήθηκαν ότι αν το έπαιρνε ο Παναθηναϊκός θα το έπαιρνε δίκαια.

Γκρέμισε σε τρεις μήνες, ότι έχτιζε δύο χρόνια!
Γκρέμισε σε τρεις μήνες, ότι έχτιζε δύο χρόνια! 1.707 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Και με αφορμή μία δήλωση του Σπόραρ έχουν ξεσηκώσει τον κόσμο και προσπαθούν να μας πείσουν ότι το πήρανε δίκαια. Το είπε ο Σπόραρ από την μία, αλλά ο Χουάνκαρ και ο Σάρλια και ο Γιοβάνοβιτς από την άλλη μίλησαν για τα σκάνδαλα που έγιναν. Ο Σπόραρ μίλησε για δίκαιο πρωτάθλημα. Διαφωνώ, αλλά στον Παναθηναϊκό υπάρχει δημοκρατία και ο καθένας μπορεί να λέει ό, τι θέλει χωρίς να έχει συνέπειες.

Αντίθετα αυτοί που μας κουνάνε το δάκτυλο σήμερα είναι οι πρώτοι, που χωρίς τσίπα επιτέθηκαν στον Κώστα Κατσουράνη επειδή… τόλμησε να πει ότι δεν δόθηκε πέναλτι στον Αρη στο ματς με την ΑΕΚ. Τον έγραψαν προπαγανδιστή και ότι το έκανε αυτό, επειδή δεν τιμήθηκε όπως θεωρεί πως έπρεπε να τιμηθεί στα πλαίσια του νέου γηπέδου. Όλα αυτά από μία  ΠΑΕ που αναφέρεται σε αλήθειες, που τιμωρούνται όταν η ίδια το έχει κάνει για έναν παίκτη, που έχει ματώσει την φανέλα της ΑΕΚ.

Αυτά και άλλο δεν θα ασχοληθώ. Το γεγονός, ότι ένα μήνα μετά την λήξη του πρωταθλήματος η ΑΕΚ ασχολείται ακόμα με τον Παναθηναϊκό, δείχνει το μέγεθος του Παναθηναϊκού. Ένα μέγεθος που και τρεις ζωές να περάσουν η ΑΕΚ δεν θα το φθάσει…

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης Eχει περάσει σχεδόν όλη του την ζωή στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και όταν αποφοίτησε από το εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας ξεκίνησε την καριέρα του στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Αφού πέρασε από το ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β΄Εθνικής και διαιτησίας, το καλοκαίρι του 1986, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα! Ανέλαβε το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού», το οποίο ακολουθεί μέχρι και σήμερα, σε μια πορεία γεμάτη ειδήσεις, πολλά γραπτά, πολλές χαρές, αλλά και λύπες και αμέτρητα ταξίδια! Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» και πήγε στο «SPORTIME». Δυο χρόνια αργότερα πήρε…μεταγραφή για τη «SPORTDAY», και το 2015 πήγε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», ενώ από το 2021 συνεργάζεται με το SDNA.GR. Από το 2000 και μετά πήγε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 με διάλλειμα τριών ετών όπου μεταπήδησε στο SPORT24 Radio. Στο PANATHINAIKOS24.gr γράφει με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.