ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Τραγωδία ανοιχτά της Πύλου – 17 νεκροί σε ναυάγιο αλιευτικού

Δεκαεπτά νεκροί είναι ο μέχρι στιγμής τραγικός απολογισμός μετά τη βύθιση του σιδερένιου αλιευτικού στη θαλάσσια περιοχή 47 ν.μ. νοτιοδυτικά της Πύλου.

Τραγωδία ανοιχτά της Πύλου - 17 νεκροί σε ναυάγιο αλιευτικού

Στην περιοχή βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού ναυαγών και μέχρι στιγμή οι διασωθέντες φτάνουν τους 104.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr από κύκλους του Λιμενικού Σώματος, στο σκάφος επέβαινε μεγάλος αριθμός μεταναστών.

Το αλιευτικό βυθίστηκε άμεσα. Είχε αποπλεύσει από τη Λιβύη. Στελέχη του Λιμενικού εκτιμούν ότι θα αυξηθεί ο αριθμός τέτοιων περιστατικών, αφού αυξάνει ο αριθμός των μεταναστών οι οποίοι είτε από τα τουρικά παράλια, είτε από τη βόρεια Αφρική ταξιδεύουν κυρίως προς την Ιταλία για να κατευθυνθούν πιο εύκολα στην κεντρική και βόρεια Ευρώπη.

Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές
Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές 344.193 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα σκάφη είναι παλιά και πολλά από αυτά κακοσυντηρημένα, ενώ ο αριθμός των επιβατών είναι πολύ μεγαλύτερος από το επιτρεπόμενο.

Από τα ξημερώματα, στο Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού βρίσκονται ο υπηρεσιακός υπουργός Ναυτιλίας και τέως αρχηγός ΛΣ Θεόδωρος Κλιάρης, ο αρχηγός του Λιμενικού Γιώργος Αλεξανδράκης και στελέχη του Σώματος, συντονίζοντας την επιχείρηση διάσωσης…

Πηγή: protothema.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.