ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Πρώτη στο Κορωπί με Ζέκα και Αϊτόρ! (pics)

Πρώτη συγκέντρωση για τον Παναθηναϊκό σήμερα στο Κορωπί.

Παναθηναϊκός: Πρώτη στο Κορωπί με Ζέκα και Αϊτόρ! (pics)

Πρώτη συγκέντρωση για τον Παναθηναϊκό σήμερα στο Κορωπί.

Ο Κάρλος Ζέκα ήταν και το μοναδικό νέο πρόσωπο, με τον διεθνή χάφ να επιστρέφει στο “σπίτι” του, ενώ παρόντες ήταν και οι Αϊτόρ, Τρουιγιέ.

Το πρωί έγιναν τα απαραίτητα μοριακά τεστ ανίχνευσης Covid και το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση.

Παναθηναϊκός: Οι Κώτσιρες, οι Παλάσιος και οι αντι-Μπερνάρ
Παναθηναϊκός: Οι Κώτσιρες, οι Παλάσιος και οι αντι-Μπερνάρ 2.999 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι πράσινοι ουσιαστικά έκαναν ενεργοποίηση ενόψει των εργομετρικών τεστ που θα ακολουθήσουν το πρωί της Πέμπτης και της Παρασκευής.

Θεραπεία λόγω της θλάσης που υπέστη σε προπόνηση της Εθνικής ομάδας, ακολούθησε ο Ιωαννίδης.

Απόντες από το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας θα είναι οι διεθνείς Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Μάγκνουσον, Κλεϊνχέισλερ, Μλαντένοβιτς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.