ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Συνεχίζει στα «πράσινα» η Κοκοτσάκη

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Μαίρη Κοκοτσάκη για την αγωνιστική σεζόν 2023-2024 για το τμήμα γυναικείου ποδοσφαίρου.

Συνεχίζει στα «πράσινα» η Κοκοτσάκη

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Μαίρη Κοκοτσάκη για την αγωνιστική σεζόν 2023-2024 για το τμήμα γυναικείου ποδοσφαίρου.

Σε μια πολύ σημαντική ανανέωση προχώρησε το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου του «τριφυλλιού» αφού διατήρησε στο δυναμικό του τη Μαίρη Κοκοτσάκη.

Η 31χρονη μεσοεπιθετική θα φοράει και φέτος το «τριφύλλι» και αναμένεται να βοηθήσει ιδιαίτερα και να προσδώσει μεγαλύτερη ποιότητα.

Παναθηναϊκός: Tο πρόγραμμα της εβδομάδας για τα τμήματα του Ερασιτέχνη
Παναθηναϊκός: Tο πρόγραμμα της εβδομάδας για τα τμήματα του Ερασιτέχνη 453 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Γεννήθηκε στην Κρήτη και έχει αγωνιστεί σε Ηρόδοτο, Ανάληψη Χερσονήσου ,ΟΦΗ και Αβαντίδες Χαλκίδας από όπου και την απέκτησε ο Παναθηναϊκός.

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενη για την ανανέωση μου στον Παναθηναϊκό. Ο στόχος από την προηγούμενη σεζόν που υπέγραψα στον Παναθηναϊκό ήταν μόνο η άνοδος στην μεγάλη κατηγορία και είμαι τυχερή που υπήρξα μέλος σε αυτή την επιτυχία. Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού έχει στόχους και όνειρα υψηλού επιπέδου ακόμη και από τη φετινή χρονιά που είναι η πρώτη στα μεγάλα σαλόνια και αυτός είναι ένας σημαντικός λόγος για την ανανέωση μου. Ευχαριστώ πολύ τον προπονητή μου κύριο Χαραλαμπίδη και τη διοίκηση του Ερασιτέχνη για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη για δεύτερη χρονιά. Εύχομαι να έχουμε μία καλή πορεία με υγεία και χαμόγελα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ