ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

ΕΚΤΑΚΤΟ: 8 οπαδοί στη φυλακή για τα επεισόδια στον Βόλο!

Έξι χρόνια μετά τα αιματηρά επεισόδια στον τελικό Κυπέλλου μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό, οκτώ άτομα οδηγήθηκαν στην φυλακή και εννέα αθωώθηκαν, καθώς ολοκληρώθηκε η δίκη.

ΕΚΤΑΚΤΟ: 8 οπαδοί στη φυλακή για τα επεισόδια στον Βόλο!

Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα gegonotanews, Έξι χρόνια μετά τα αιματηρά επεισόδια στον τελικό Κυπέλλου μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό, ολοκληρώθηκε χθες η πολύκροτη δίκη με τους 36 κατηγορούμενους εκ των οποίων οι 8 οδηγήθηκαν στην φυλακή και 9 αθωώθηκαν. Συνολικά 16 κρίθηκαν ένοχοι για βιαιοπραγία που έθεσε σε κίνδυνο την ζωή τρίτων, ενώ οι υπόλοιποι κρίθηκαν ένοχοι με μεταβολή κατηγορίας που επέφερε μικρές ποινές.

Όσοι δεν οδηγήθηκαν στην φυλακή για να εκτίσουν ποινές από ένα έτος εως 25 μήνες, τους επιβλήθηκαν ποινές από 12 εως 18 μήνες με τριετή αναστολή και πρόστιμα που κυμαίνονται από 150 εως 3500 ευρώ.

Η δίκη των κατηγορούμενων για τα επεισόδια που είχαν διαδραματιστεί μεταξύ οπαδών, στη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα-τελικού του κυπέλλου Ελλάδας ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, στις 6 Μαίου του 2017 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, ολοκληρώθηκε μετά από έξι διακοπές και χθες ανακοινώθηκαν οι ποινές, στους πρωταγωνιστές των απίστευτων σκηνών βίας, που είχαν κάνει τον γύρο του κόσμου.

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη
Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη 2.493 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι κατηγορίες που αντιμετώπιζαν οι 36, ήταν βιαιοπραγία με αφορμή αθλητική εκδήλωση, από δράστες που χρησιμοποίησαν μέσα, ικανά και πρόσφορα να προκαλέσουν κίνδυνο για τη ζωή και την σωματική ακεραιότητα τρίτων, καθώς και για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Η δικογραφία ήταν ογκωδέστατη και περιλάμβανε κατηγορούμενους από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Δράμα, Ξάνθη, Βέροια, Γιαννιτσά και Βόλο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.