ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μαύρη αυλαία σε μία τραγική σεζόν

Οριστική διακοπή στον 4ο τελικό, με τον Ολυμπιακό να παίρνει το παιχνίδι στα χαρτιά (3-1) και να κατακτά το πρωτάθλημα. Έκλεισε με τον χειρότερο τρόπο μία από τις χειρότερες σεζόν στην ιστορία του μπασκετικού τμήματος.

Μαύρη αυλαία σε μία τραγική σεζόν

Ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων, όπως συνέβη στη συντριπτική πλειοψηφία των αναμετρήσεων στη σεζόν 2022-23.

Οι «πράσινοι» βρέθηκαν στο -28 στα 27:10 λεπτά που παίχτηκε μπάσκετ στο ΟΑΚΑ, ενώπιον 17.000 φίλων τους (35-63), για να ακολουθήσει η οριστική διακοπή ενός ματς με τον Ολυμπιακό και συνάμα το φινάλε της σειράς των τελικών.

Ο τέταρτος τελικός διεκόπη έπειτα από ρίψη καπνογόνων και την αποχώρηση των διαιτητών και της αποστολής του Ολυμπιακού προς τα αποδυτήρια.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 212.992 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ακολούθησαν διαβουλεύσεις για την επανέναρξη του ματς με εκκένωση του γηπέδου, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό, με τους διαιτητές να αποφασίζουν οριστική διακοπή του ματς λίγο μετά τις 23:50.

Ο Ολυμπιακός παίρνει το ματς στα χαρτιά, πετυχαίνοντας την τρίτη του νίκη στη σειρά των τελικών και ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει με άσχημο τρόπο μία ιδιαίτερα κακή σεζόν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.