ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Επίσημο: Στον Παναθηναϊκό ο Μπετσίροβιτς

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την επιστροφή του Σάνι Μπετσίροβιτς, ο οποίος θα αναλάβει ρόλο τεχνικού διευθυντή.

Επίσημο: Στον Παναθηναϊκό ο Μπετσίροβιτς

Αναλυτικά η ανακοινωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

« Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επιστροφή του Σάνι Μπετσίροβιτς στην ομάδα μας από το πόστο του Τεχνικού Διευθυντή.

Ο Σάνι Μπετσίροβιτς γεννήθηκε στο Μάριμπορ της Σλοβενίας στις 19/5/1981 και αυτή θα είναι η τρίτη του θητεία στο Σύλλογο.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 205.604 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τη διετία 2006-2008 φόρεσε την πράσινη φανέλα ως αθλητής, κατακτώντας ένα τρόπαιο Euroleague (2007), δύο Πρωταθλήματα και ισάριθμα Κύπελλα Ελλάδας (2007, 2008).

Το 2015 αποχώρησε από την ενεργό δράση και επέστρεψε στον Παναθηναϊκό ως Team Manager.

Από το 2019 ως το 2023 διετέλεσε αθλητικός διευθυντής στην Cedevita Olimpija Ljubljana.

Καλωσορίζουμε τον Σάνι Μπετσίροβιτς ξανά πίσω στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.