ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: «Κοντά σε συμφωνία με Τζούρισιτς για 2 χρόνια με πάνω από 1 εκατ. ευρώ ετησίως»

Νέο ιταλικό δημοσίευμα επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια ανάσα από την απόκτηση του Τζούρισιτς.

Παναθηναϊκός: «Κοντά σε συμφωνία με Τζούρισιτς  για 2 χρόνια με πάνω από 1 εκατ. ευρώ ετησίως»

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται μια ανάσα από το να ντύσει στα πράσινα τον Φίλιπ Τζούρισιτς και όπως τονίζουν τα ιταλικά ΜΜΕ η Σαμπντόρια δεν θα πάρει χρήματα παρότι ο παίκτης έχει ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο.

Αυτό θα συμβεί λόγω του όρου στο συμβόλαιο που αναφέρει ότι ο Τζούρισιτς έχει το δικαίωμα να αποχωρήσει σε όποια ομάδα επιθυμεί χωρίς αντάλλαγμα, ως ελεύθερος δηλαδή, εάν η Σαμπντόρια δεν παραμείνει στη Σέριε Α. Η Σαμπντόρια έπεσε κατηγορία την περασμένη σεζόν κι έτσι ο Σέρβος άσος και ένας από τους ποιοτικότερους παίκτες που είχε στο ρόστερ της θα χαθεί δίχως το παραμικρό όφελος. 

Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα της footballnews24.it τα ξημερώματα του Σαββάτου: «Μεταγραφικό παζάρι: Σαμπντόρια, χαιρετάει ο Τζούρισιτς: η συμφωνία με τον Παναθηναϊκό είναι κοντά. Ο επιθετικός μέσος Φίλιπ Τζούρισιτς αποχαιρετά τη Σαμπντόρια: η μετακόμισή του στον Παναθηναϊκό είναι ένα βήμα μακριά. 

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.489 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αρκετοί σύλλογοι είναι έτοιμοι να αποδυναμώσουν την Σαμπντόρια, όπως ο Παναθηναϊκός που ετοιμάζεται να αποκτήσει τις υπηρεσίες του Σέρβου διεθνούς Φίλιπ Τζούρισιτς. Ο επιθετικός μέσος υπέγραψε συμβόλαιο με ισχύ έως τις 30 Ιουνίου 2024. Με τον υποβιβασμό στη Serie B, ωστόσο, ενεργοποιήθηκε η επιλογή ελεύθερης αποχώρησης, που θα επιτρέπει στον Σέρβο να φύγει με ελεύθερη μεταγραφή. 

Σύμφωνα με όσα συνέλεξε το TMW, ο Παναθηναϊκός έχει ήδη ξεκινήσει απευθείας επαφές με τον Τζούρισιτς για να τον πείσει να μεταγραφεί στην Ελλάδα. Οι πράσινοι, μάλιστα, έχουν προσφέρει στον παίκτη διετές συμβόλαιο για περισσότερα από ένα εκατομμύριο ευρώ τη σεζόν. 

Ο Φίλιπ Τζούρισιτς είναι πρόθυμος να δεχτεί την πρόταση που έλαβε από τον Παναθηναϊκό. Αν συμβεί αυτό, τότε ο Σέρβος μέσος θα φύγει από τη Σαμπντόρια πριν από την επίσημη έναρξη της καλοκαιρινής μεταγραφικής αγοράς (30 Ιουνίου). Μία απώλεια που θα πληγώσει τη Σαμπντόρια καθώς θα χάσει έναν από τους πιο ποιοτικούς παίκτες της.

Ο νέος αθλητικός διευθυντής της θα πρέπει να κινητοποιηθεί άμεσα για να αναπληρώσει την πιθανή αποχώρηση του γεννημένου το ’92 πλέι μέικερ». 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.