ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Παναθηναϊκός: Κλείνει ο Τζούριτσιτς, φουλάρει για τον επόμενο!

Παναθηναϊκός: Τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Φίλιπ Τζούρισιτς.

Παναθηναϊκός: Κλείνει ο Τζούριτσιτς, φουλάρει για τον επόμενο!

Παναθηναϊκός: Τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Φίλιπ Τζούριτσιτς.

Ο Σέρβος διεθνής μεσοεπιθετικός πρέπει να θεωρείται παίκτης του “τριφυλλιού”, αφού η συμφωνία είναι δεδομένη. Πλέον, το μόνο που απομένει είναι να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους “πράσινους” και να ενταχθεί στην ομάδα.

Μετά τους χειρισμούς και τις επαφές του Γιάννη Παπαδημητρίου, ο Σέρβος θα αποτελέσει την τρίτη μεταγραφή της ομάδας και θα ανεβάσει ποιοτικά τη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 40.262 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει έντονη κινητικότητα και για τον επόμενο ή επόμενους που θα ντυθούν στα πράσινα. Αναφερόμαστε σε στόπερ και κεντρικό χαφ. Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας είναι σε συνεχείς διαπραγματεύσεις προκειμένου ο Παναθηναϊκός να έχει αποκτήσει έναν ακόμη ποδοσφαιριστή προτού αναχωρήσει για την Αυστρία και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στις 25 Ιουνίου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.