ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το παραδέχονται και οι Ιταλοί: «Οριστικό το deal, Τζούρισιτς έως το 2025 στον Παναθηναϊκό»

Επιβεβαιώνεται και από την Ιταλία η οριστική συμφωνία Παναθηναϊκού με Φίλιπ Τζούρισιτς.

Το παραδέχονται και οι Ιταλοί: «Οριστικό το deal, Τζούρισιτς έως το 2025 στον Παναθηναϊκό»

Όπως σας εχουμε ενημερώσει ο Παναθηναϊκός τα έχει βρει σε όλα με τον Φίλιπ Τζούρισιτς και το μόνο που μένει είναι να πάρει την ελευθέρας του από την Σαμπντόρια, χωρίς να δίνει χρήματα το τριφύλλι στην ιταλική ομάδα λόγω του ειδικού όρου που είχε στο συμβόλαιό του για υποβιβασμό της ομάδας.

Σύμφωνα μάλιστα με τον έγκυρο Ιταλό δημοσιογράφο, Νικολό Σκίρα, υπάρχει οριστικό deal για τον Τζούρισιτς για διετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό με απολαβές 1,1 εκατ. ευρώ ετησίως.

«🔜 Ολοκληρώθηκε η συμφωνία! Ο Φίλιπ Τζούρισιτς στον Παναθηναϊκό από την Σαμπντόρια χωρίς κάποια αποζημίωση προς την ομάδα . Συμβόλαιο έως το 2025 ( € 1,1 εκατ./έτος). #transfers»

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.448 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.