ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Σάλος στο twitter με την… αγωνία της Στεφανίδου για την έλλειψη ασθενοφόρων εξαιτίας του ναυαγίου (vid)

Μετά το τραγικό ναυάγιο στην Πύλο που στοίχισε τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους, μία δήλωση της Τατιάνας Στεφανίδου προκάλεσε αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σάλος στο twitter με την... αγωνία της Στεφανίδου για την έλλειψη ασθενοφόρων εξαιτίας του ναυαγίου (vid)

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια της εκπομπής «T-Live» δήλωσε εκνευρισμένη: «Επιβαρύνοντας την Ευρώπη και τη χώρα μας με αυτούς τους ανθρώπους, τους κατατρεγμένους ανθρώπους. Γιατί λέω επιβαρύνοντας; Διότι προχθές κάναμε την κουβέντα για τα ασθενοφόρα που δεν υπάρχουν.

Τα ασθενοφόρα που δεν υπάρχουν διαθέσιμα στην Ελλάδα. Και εδώ έχουμε μια κολοσσιαία κινητοποίηση, έχουν πάει οκτώ-δέκα ασθενοφόρα, για να βοηθήσουν την κατάσταση. Εάν αυτή τη στιγμή κάποιος χρειαστεί ασθενοφόρο στον νομό Πελοποννήσου, αν κάποιος σε ένα χωριό πάθει καρδιακό επεισόδιο, πού θα βρεθεί ασθενοφόρο να τον μεταφέρει;».

Η αντίδραση στο Twitter ήταν άμεση, τοποθετώντας το όνομα της παρουσιάστριας στα πρώτα trend της πλατφόρμας. Πολλοί αναρωτήθηκαν πώς γίνεται να υπάρχουν τέτοιες απόψεις όταν μιλάμε για ανθρώπινες ζωές, ενώ αρκετοί σχολίασαν το γεγονός πως η δημοσιογράφος δεν γνωρίζει πως η Πελοπόννησος δεν είναι νομός, αλλά περιφέρεια.

Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου
Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου 1.343 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: protothema.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.