ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Χτύπημα» Γιαννακόπουλου για Ολυμπιακό και διαιτησία!

Νέα ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

«Χτύπημα» Γιαννακόπουλου για Ολυμπιακό και διαιτησία!

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ενημέρωσε για την πρόθεσή του να μην προσφύγουν οι «πράσινοι» στο ΑΣΕΑΔ για την ποινή αποκλεισμού της έδρας τους για τρεις αγωνιστικές λόγω των επεισοδίων στο ΟΑΚΑ, στον 4ο τελικό των πλέι οφ της Basket League, με τον Ολυμπιακό.

«Επειδή πολλοί έτρεξαν να πουν ότι οι δηλώσεις για το ΑΣΕΑΔ έγιναν επειδή η τιμωρία θα ήταν για του χρόνου, και τώρα που φάγαμε άλλες τρεις αγωνιστικές, πάλι δεν θα πάμε στο ΑΣΕΑΔ. Εμείς θα πολεμάμε μέχρι να σταματήσει η βία στα γήπεδα συνολικά. Είμαστε Παναθηναϊκός», δήλωσε συγκεκριμένα ο ιδιοκτήτης των «πρασίνων» σε βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram. Ο Παναθηναϊκός είχε τιμωρηθεί και με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, για όσα αρνητικά συνέβησαν στον 2ο τελικό με τον Ολυμπιακό, κάτι που σημαίνει πως θα δώσει χωρίς τους οπαδούς του τα τέσσερα πρώτα εντός έδρας παιχνίδια του τη νέα σεζόν, σε Κύπελλο Ελλάδας και Basket League.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.